> info

Als je ergens niet in gelooft, kun je anderen daar ook niet van overtuigen. Oké, misschien dat het één keer lukt, maar daarna ben je deze klanten voorgoed kwijt.

Daarom denkt, werkt en creëert ideaism vanuit het idee. Alles moet kloppen en oprecht zijn. Dat is volgens ons de enige manier om op te vallen tussen de duizenden boodschappen die een mens dagelijks op zich afgevuurd krijgt.

Oja, er bestaat nog één andere manier en dat is ‘geld’. Alleen die manier vinden wij niet zo spannend en zonde van onze tijd (al vindt onze boekhouder dat soms niet). Mocht je toch twijfelen of een visie uiteindelijk niet meer waard is dan snel geld, laat je dan vrijblijvend eens door ons overtuigen.

En mocht je je afvragen wat die leuke kleurtjes in ons logo betekenen… dat hebben we geleend van onze vrienden van ‘Er is hoop’. Want wij geloven dat er hoop is voor ieder merk.

ideaism
Bethlehemstraat 3a
3061GA Rotterdam
info@ideaism.nl
0640869311

Comments are closed.