Bobbejaanland

Bobbejaanland miste een langlopende campagne. Ieder jaar werd weer iets anders bedacht, waardoor ze nooit echt één gezicht kregen. Daar brachten we verandering in met de BFB: de Bobbejaanland Funbrigade!

De BFB is een gekke groep wezens met slechts één missie: samen zorgen voor meer plezier. Dat doen ze natuurlijk in het pretpark, maar ook daarbuiten. Bijvoorbeeld op een saaie familie barbecue of tijdens een optreden van een saaie clown…

Wij zijn het? De karakters van de BFB zijn gebaseerd op de attracties in het pretpark. King Kong vertegenwoordigd, logisch, de King Kong. Banana de Banana Battle. Dreamy is afgeleid van de Dreamcatcher en Woody symboliseert de Wildwaterbaan.

Deze 3D-karakters komen terug in tv-commercials, website, banners, advertenties, kortingsbonnen, etc…

TV-Commercials

Get the Flash Player to see this content.


Get the Flash Player to see this content.


Vlak voor de opening van Bobbejaanland dit jaar, werden we gevraagd een theme song te ontwikkelen. We schakelden hiervoor niet alleen de BFB in, maar iedereen die mee wilde werken aan ‘Het Plezantste Lied’. We gingen opzoek naar de 10 plezantste woorden en verwerkten deze in dit lied:

Comments are closed.